Wie zijn we

Wie zijn de Runningmates

De Runningmates zijn een club waar het sociale op nummer één staat. De club bestaat uit verschillende groepen die elk 2 voorlopers hebben. Deze voorlopers houden zich aan een afgesproken snelheid en kijken nauwlettend toe naar de groepsafspraken en de veiligheid. Dit geeft de gelegenheid om op verschillende niveaus te lopen waarbij we de klemtoon leggen om sportief en recreatief genieten. Dit sportief gebeuren is in de wintermaanden beperkt tot max. 5 km om je conditie te onderhouden. In de zomermaanden is er keuze tussen verschillende afstanden van 4 tot 10km. Het spreekt voor zich dat we buiten deze begeleiding ook lopers hebben die andere doelen nastreven.

Lidmaatschap

Voor deze lidkaart heb je dus het volgende : Begeleiding tijdens de loopsessies. Andere voordelen zie punten onderaan.
verzekering: De verzekering dekt het lopen in Europa en alle activiteiten die georganiseerd worden door de RUNNINGMATES.

jaarlijkse receptie Mogelijkheid van deelname aan de nieuwjaarsdrink

kledij: zie alfbeeldingen

De club beschikt over een eigen loopoutfit zoals: korte broek/lange broek/loopvest/loopkousen en loopmutsen.

Praktische tips voor een aansluiting bij de Runningmates

Praktische tips voor een aansluiting bij de runningmates. Voor het administratieve gedeelte hebben we onze voorzitter Koen die ervoor zorgt dat de jaarlijkse verzekering in orde is. Welke gegevens heeft hij nodig? Uw naam/geboortedatum/adres/email/telefoon en rijksregisternummer Hij is te bereiken via mail :koen.spincemaille@telenet.be Het rekeningnummer voor uw lidgeld is BE77 9730 5428 2042 Voor een 1ste aansluiting betaal je 25€

Terugbetaling lidgeld sportclub door mutualiteiten

Terugbetaling lidgeld door mutualiteiten

Terugbetaling lidgeld sportclub door Bond Moyson

Terugbetaling lidgeld sportclub door Liberale mutualiteit

Terugbetaling lidgeld sportclub door Christelijke mutualiteit

Terugbetaling lidgeld sportclud door Vlaams Neutraal Ziekenfonds

Terugbetaling lidgeld sportclub door Partena

Sportieve tips bij uw aansluiting

Voor het sportieve gedeelte richt je u tot onze coach Patrick die instaat voor de begeleiding en het organiseren van de groepen. Zijn er medische zaken met betrekking tot het lopen dan stellen we dit op prijs als je deze kenbaar maakt aan Patrick. Op deze manier hopen we de juiste begeleiding te geven en je in de juiste groep onder te brengen. Patrick is bereikbaar op patj1@telenet.be of via gsm 0477233851

looptips

Zie bijgevoegde tips voor: schoenen/kledij/lopen bij donker/drinken en voeding

kledij

In de 1ste plaats moet uw kledij comfortabel aanvoelen en ademend zijn. In de zomerperiode kies je voor een luchtige loopshirt. Bij extreme temperaturen bescherm je uw hoofd met een pet. In de winter gaan we voor meerdere lagen afhankelijk van de temperatuur. Bij temperaturen onder de nul draag je best een ademende muts. Bij donker weer dragen we steeds onze fluorescerende gordel (Te verkrijgen bij de club).

Schoenen

Ga naar een speciaalzaak voor het passen en testen van de juiste loopschoenen. Denk niet van ik heb nog wel een paar schoenen staan, ik zal het daar tijdelijk wel mee doen.

Afspraken voor het lopen bij donker weer

Iedere groep heeft 2 begeleiders die uitgerust zijn met verlichting voor en achteraan. We lopen steeds per 2 in de groep en tegen de rijrichting in. We lopen nooit zonder begeleiding tussen de groepen. Probeer een rustige aanloop te doen en sneller te eindigen om afkoeling tegen te gaan.

Drinken en voeding

Eet tot max 2 uur voor het lopen zoals een banaan, yoghurt , havermout met melk . Drink tot 30 min voor het lopen voldoende water zeker bij duurloop. Drink nooit alcohol of koffie voor het lopen. Vul uw hoeveelheid vochtverlies na het lopen aan met water om pas daarna (indien gewenst) alcoholische dranken te nuttigen.

Advertentie